Новогодишња изложба АКВАРЕЛИ - Костe Бунушевцa

 

Изложба ће бити отворена до 7. јануара 2014. године, сваког радног дана од 9 до 17 часова.

 

На изложби у галерији општине Врачар биће приказана дела, Косте Бунушевца, која су репродукавана у ограниченом, ауторизованом тиражу и чине садржај колективног ауторског дела Кутија-књига, насталог у оквиру пројекта Шуматовачке и Косте Бунушевца поводом 65. годишњице ове установе културе од значаја за град. Акварели обухватају неколико области интересовања аутора, почев од театра, портрета, до хиперреалистички осликаних призора из свакодневног живота и окружења. 

Овом изложбом успешно се наставља вишегодишња сарадња општине Врачар и Центра за ликовно образовање – Шуматовачка, и представља новогодишњи изложбени програм галерије општине Врачар.

 

 

 Фото: Иван Петровић

Коста Бунушевац, сликар, цртач, дизајнер, перформер, промотер, маг или урбани самурај, мултимедијално је оријентисан уметник, присутан у театру, филму, телевизији, дизајну, маркетингу, проналазаштву, музици, архитектури, глуми (неки га се сећају као Супер Риџе у филму Како је пропао рокенрол), бавио се од 1999. до 2007. године и професуром (Академија лепих уметности, предмет: костим), идејни је творац награђиваних ТВ емисија Београд ноћу и Оливер Мандић шоу.