НОВА СЕЗОНА ПРОГРАМА У ШУМАТОВАЧКОЈ

Од 3. октобра у Центру за ликовно образовање — Шуматовачка почиње нова сезона Школе глуме, курсa Фотографије и Програмa цртања и сликања.

Школу глуме са припремама за пријемни испит води дипломирана глумица Данијела Врањеш. Радионица глуме намењена је свим узрасним групама. За најмлађе полазнике часови глуме одвијају се суботом у термину од 12 до 15 часова, док је за тинејџере резервисан термин, такође, суботом, од 15 до 17 сати. Недељом од 12 до 18 часова глумица Врањеш припрема младе заинтересоване за полагање пријемног испита и упис на Факултет драмских уметности.

У суботу 3. октобра са почетком од 17 часова, у студију на спрату Шуматовачке, одржаће се први час курса Фотографије, који води дипломирани фотограф и визуелни уметник Иван Петровић. Примарни задатак курса Фотографије у Шуматовачкој јесте потреба да се објасни значај медија фотографије као сложеног друштвеног феномена, уопштено посматрано, и укаже на комплексна значења која фотографија са собом носи. Пред почетак нове сезоне студио фотографије у Шуматовачкој је додатно опремљен савременим инструментима и опремом за угодан рад. Трајање курса је два месеца. Курс подразумева 16 двочасовних термина распоређених у два дана током једне седмице (два пута недељно по два часа). Дани одржавања биће накнадно одређени у договору са заинтересованим полазницима.

Редовни програм Цртања и сликања у Шуматовачкој води академски сликар и магистар мултимедијалне уметности Милан Тепавац. Часови Цртања и сликања одвијају се у сликарском атељеу Центра, три пута седмично — четвртком, петком и недељом, у истом термину, од 17 часова до 21 час.

 

Више информација и пријаве на бројеве телефона:

011 64 04 846, 011  64 30 908, 011 64 31 066

или путем мејл адресе: art@sumatovacka.rs

Очекујемо вас!