РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА САМОСТАЛНИХ ИЗЛОЖБИ 2017.

РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА САМОСТАЛНИХ ИЗЛОЖБИ КОЈЕ ЋЕ БИТИ РЕАЛИЗОВАНЕ У ОКВИРУ РЕДОВНОГ ПРОГРАМА ШУМАТОВАЧКЕ ТОКОМ 2017. ГОДИНЕ

Галеријско-изложбени савет Центра за ликовно образовање Шуматовачка у саставу: Велизар Крстић, академски сликар и дугогодишњи професор Факултета ликовних уметности у Београду,  Михаел Милуновић, магистар сликарства  и  др Никола Шуица, теоретичар умености и професор на Факултету ликовних уметности у Београду, разматрао је пријаве за реализацију самосталних изложби у галерији Степениште током 2017.г.  и изабрао следеће ауторе: 

 

  1. Миљан Јотић
  2. Богдан Чонтош
  3. Лука Стоисављевић
  4. Војин Пајић
  5. Ненад Ристовић
  6. Петар Сибиновић

 

Наведеним ауторима Центар ће обезбедити подршку у области: информисања јавности, штампи каталога и плаката за потребе изложбе, техничку и логистичку подршку у реализацији поставке, израде фотодокументације догађаја, као и исплате хонорара ауторима.

Одлучено је да се ауторима Марији Нешковић и Владимиру Магделинићу уступи простор галерије Степениште у неком од слободних термина током 2017. г. за реализацију самосталних изложби чију ће организацију Центар подржати у складу са финансијским и техничким могућностима у датом моменту.