Графички дизајн за све - бесплатне радионице

У уторак, 23. и 30. маја, у периоду од 17 - 20 часова, у Шуматовачкој ће бити одржане промотивне радионице графичког дизајна и дигиталног ликовног обликовања под називом "Графички дизајн за све".

Да ли сте се некад запитали на који начин размишљају дизајнери, како машта постаје стварност? Зашто је граница између дизајна и кича тако мала и како је не прећи? Шта је то шесто чуло уметности и када треба престати са стварањем и рећи - ово дело је завршено? Све то и још много више сазнаћете на показним радионицама графичког дизајна и дигиталног ликовног обликовања. Сазнаћете зашто се графички дизајнери, па и други уметници одушевљавају програмима Adobe (Photoshop, Ilustrator, Indesign...). Уколико успемо да вам пробудимо машту и креативност, касније можете доћи на нашу радионицу графичког дизајна и дигиталног ликовног обликовања, где ћете научити како да своје мисли и идеје претворите у дигитални облик.

Аутор и водитељ радионица је дипломирани индустријски дизајнер Вања Додиг.

Радионице ће бити одржане у студију за графички дизајн Центра за ликовно образовање Шуматовачка (Шуматовачка 122, Врачар).

Број полазника је ограничен (старост 12 г.+).

Пријаве слати на art@sumatovacka.rs