НОВИ ПРОГРАМ ЦЛО ШУМАТОВАЧКЕ - РАДИОНИЦЕ МОЗАИКА ЗА ДЕЦУ

Почев од недеље, 29 октобра, уводном, промотивном радионицом, у Центру за ликовно образовање Шуматовачка је почео са радом програм дечјих мозаичких радионица.

Програм је намењен свим школарцима узраста од 9 до 16 године старости,који су заинтересовани да открију нове начине ликовног изражавања и да се опробају у необичној, ликовној вештини прављења мозаика.

Кроз похађање програма дечјих мозаичких радионица, полазници ће имати прилику да сеупознају са многобројним стваралачким могућностима које пружају различите технике прављења мозаика и њему сродних техника. Креативни задаци, методологија рада, алати и материјали које деца користе на мозаичким радионицама потпуно су прилагођени њиховом узрасту и њиховим стваралачким потребама. Свака појединачна радионица је осмишљена као самостална заокружена ликовно-педагошка целина, стога редовност у похађања програма није предуслов за успешно усвајање знања и вештина које овај програм нуди.

Програм дечјих мозаичких радионица је настао као резултат заједничке иницијативе и сарадње двоје дугогодишњих предавача у ЦЛО Шуматовачка, Марије Васиљев (Баушумова  - дечје ликовне радионице) и Александра Пантића (Мозаички студио Шуматовачка). Програм ће се реализовати одражавањем по једне радионице у свакој седмици током целе наставне године.

 

Детаљније информације о садржају програма као и начину пријављивања и плаћања на: ДЕЧЈЕ МОЗАИЧКЕ РАДИОНИЦЕ У ШУМАТОВАЧКОЈ