Бесплатна дводневна радионица вајања за сениоре 30. и 31. јула 2018.

Позивамо све старије од 65 година да се пријаве и дођу на бесплатну радионицу Вајање за сениоре. Радионице ће се одржати 30. и 31. јула 2018. године, од 11.00 до 14.00 сат, у вајарском атељеу Центра за ликовно образовање. Наставу води Дуња Трутин, дипломирани вајар. Радионица је осмишљена тако да омогући свим нашим старијим суграђанима, који до сада нису имали прилике или могућности, а волели би да се опробају у тродимензионалном обликовању и раду са глином.

Полазници радионице биће у прилици да раде на скицама и скулптурама малог формата у вајарском атељеу, уз живог модела и комуникацију са ментором, као и другим полазницима. На овај начин ће моћи да осете делић атмосфере која влада на редовним часовима вајања у Центру за ликовно образовање Шуматовачка.

Радионица је намењена свим заинтересованим полазницима старијим од 65 година, без обзира да ли имају неког претходног искуства у цртању или не. Неопходне материјале и средства за радионицу је обезбедио Центра за ликвоно образовање Шуматовачка.

Пожељно је, не и обавезујуће, да пријављени полазници поседују Сениор картице града Београда.

Због ограниченог броја места, неопходна је пријава путем телефона +381 11 64 04 846 или мејлом на адресу art@sumatovacka.rs (име, презиме, године старости).