Упознајте мозаик

Позивамо све заинтересоване да се пријаве на дводневну бесплатну радионицу мозаика под називом „Упознајте мозаик”. Радионица је намењена полазницима који су старији од 16 година и одржава се током викенда, 09. и 10. новембра 2019. у следећим терминима:

субота 09. новембар 2019. од 14:30 до 17:30ч
недеља 10. новембар од 11:00 до 14:00ч

Студио мозаика Шуматовачка у склопу својих редовних активности и ове сезоне организује дводневну, промотивну, бесплатну радионицу мозаика. Учесници радионице имаће прилику да се упознају са основном, тзв. „директном методом“ слагања мозаика кроз вежбу стварања једне до две једноставне мозаичке композиције малог формата по сопственој идеји или коришћењем већ припремљених ликовних образаца (предложака).


За похађање радионице није потребно предзнање, нити искуство рада у мозаику. Стручно вођење, као и сав неопходан материјал и алат за рад на радионици су обезбеђени. Полазници треба са собом на радионицу да донесу само своју креативност и добро расположење.

Радионицу води Александар Пантић, мр зидног сликарства и студија културног наслеђа, водитељ ликовно-образовног програма Студио мозаика Шуматовачка.

Број учесника радионице је ограничен.

Пријаве слати на: art@sumatovacka.rs ( име, презиме, узраст).