Лето у мом граду - блок радионица графике

26. и 28. јул 2021.

Центар за ликовно образовање позива децу и младе старије од 10 година да се пријаве на блок радионицу графике, која ће се одржати 26. и 28. јула 2021. године од 18 до 21 сат.

Тема јулске радионице графике је Лето у мом граду, а техника коју ћемо овом приликом упознати је линорез. Радионица је намењена деци која су заинтересована да науче нешто ново и опробају се у изради графика. Током ове радионице, сви пријављени полазници ће имати прилику да цртају, режу линолеум, и ураде отисак уз помоћ професионалне графичке пресе.

Шуматовачка је позната као установа која пружа прилику свим својим полазницима да науче неке нове ствари, пре свега кроз практичан рад, без обзира на то да ли имају или не неко претходно искуство у раду.

Такође, када су у питању млади, увек подстичемо њихову креативност и што самосталнији рад, уз стручно вођење наших предавача.

Материјал потребан за реализацију радионице је обезбеђен.

Радионицу води Јелена Манић, дипл. графичар.

Због ограниченог броја места, неопходно је послати име, презиме и узраст на art@sumatovacka.rs и потврду о уплати партципације за учешће на радионици у износу од 1.200,00 динара.