Баушумова радионица на Пратећем програму 45. Мајске изложбе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уметнички савет Удружења ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије (УЛУПУДС) одабрао је уцеснице/ке 45. Мајске изложбе која се ове године оржава под називом ОД - ЛИЧНО/EXCELLENT, што одговара контексту у којем УЛУПУДС (1953-2013) организује све своје активности у јубиларној 2013. години, у којој прославља 60 година од оснивања.

Водитељке  Баушумове радионице, сликарка Марија Васиљев, апсолвенткиња педагогије Адријана Игњатовић и апсолвенткињаграфичког дизајна Елена Костић, Уметнички савет УЛУПУДС-а је одабрао као учеснице званичног Пратећег програма 45. Мајске изложбе, које ће представити саму радионицу за младе тинејџере Баушумова (од 7 до 14 година) и анимације Луди Бојле и Меснате шпагете.

ЧЕСТИТАМО!

ПРАТЕЋИ ПРОГРАМ ће се одвијати сваког радног дана током трајања изложбе, а основни циљ овог програма је да сами уметници на активан начин презентовати своју делатност, пројекте, замисли, идеје, провоцирати разговоре, или иницирати округле столове, презентације, игроказе и др. како би се на што продуктивнији и ангажованији начин анимирала публика да у што већем броју посећује изложбу. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Марија Васиљев             Адријана Игњатовић                                      Елена Костић

 

Овде можете погледати листу свих одабраних учесника/ца:http://www.ulupuds.org.rs/pdf/2013/primljeni%20na%2045.majsku%20izlozbu%203.pdf